Hola y bienvenido!

Sinds 2017 wonen en werken wij met veel plezier in de bruisende badplaats Jávea. In dat jaar zijn wij enthousiast met Casa4you van start gegaan. Met een klein en toegewijd team bieden we verhuurservices en property management aan. Dit doen we in nauw overleg met de eigenaren die ons hun vakantiewoning hebben toevertrouwd. We hebben inmiddels een prachtige selectie van vakantiehuizen en -appartementen in onze portefeuille.

Persoonlijke service en een focus op kwaliteit staan bij ons centraal. Ons doel is om onze gasten van een perfecte vakantie te laten genieten. Wij helpen u graag met het uitzoeken en boeken van de meest ideale accommodatie. Wij heten u persoonlijk welkom bij aankomst en staan elke dag voor u klaar en kunnen u, doordat we zelf in Jávea wonen, bij iedere vraag, probleem of opmerking, direct van dienst zijn.

Natuurlijk helpen wij u ook met allerlei tips over restaurantjes, markten, leuke plaatsjes en fiets- en wandeltochten in de buurt. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om speciale trips te boeken zoals een dagje exclusief varen met een Spaanse vissersboot met kapitein, voor de sportievelingen een halve dag mountainbiken door het berglandschap met gids of onder begeleiding een bergwandeling maken naar de top van de Montgo.

Hasta pronto,

Tim en Jonneke

Villa's & appartementen