Hola y bienvenido!

Wij zijn Jonneke en Tim en hebben na vele vakanties in Jávea besloten om hier te gaan wonen en werken. Tim werkt hier als fysiotherapeut en Jonneke heeft in de zomer van 2017 samen met Tim, Casa4you opgericht; een kleinschalig, lokaal bedrijf dat zich bezighoudt met de verhuur van een beperkt aantal villa’s en appartementen. 

Service en kwaliteit staan, naast een persoonlijke benadering, bij ons voorop. We hebben direct contact met de eigenaren die ons hun vakantiewoning hebben toevertrouwd. Ons doel is om eenieder van de perfecte vakantie te laten genieten! Wij heten u niet alleen persoonlijk welkom bij aankomst maar staan iedere dag voor u klaar en kunnen u, doordat we zelf in Jávea wonen, bij iedere vraag, probleem of opmerking, direct van dienst zijn.

Natuurlijk helpen wij u met allerlei tips over restaurantjes, markten, leuke plaatsjes en fiets- en wandeltochten in de buurt. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om speciale trips te boeken zoals een dagje exclusief varen met een Spaanse vissersboot met kapitein, voor de sportievelingen een halve dag mountainbiken door het berglandschap met gids of onder begeleiding een bergwandeling maken naar de top van de Montgo.


Saludos,

Tim en Jonneke